Home Schilderwerk

Buiten- en Binnenschilderen

Schilderwerk lijkt soms zo eenvoudig, maar er komt meer bij kijken dan u denkt. Om het goed en verantwoord te doen in ieder geval. Schilderen is een vak, een ambacht. Een ambacht waarin gevestigde tradities en moderne technieken samengaan daarom werken wij alleen met de beste producten en gereedschappen. Niet zonder reden kiezen wij daarom voor de kwaliteitsverven van Sikkens. De verfsoorten van Sikkens zijn duurzaam en bieden onder alle weersomstandigheden optimale bescherming. Wij werken bovendien alleen met gediplomeerd personeel die u de volledige garantie van goed vakmanschap kan bieden.

Wij gebruiken voor al onze opdrachten: de beste materialen en gereedschappen, top-kwaliteitsverf(systemen) van het merk Sikkens

Ook voor houtrotreparaties kunt u bij ons terecht. Wij maken hierbij gebruik van een jarenlang beproefd houtrot-reparatiesysteem van Sikkens.

Garantie bepaling
Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schildersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt. Denk bijvoorbeeld aan een goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen, aan een planning die klopt en aan de afgesproken kwaliteit en garanties op materialen en arbeid. Kortom: u wilt zekerheid. Gelukkig zijn er veel bedrijven die doen wat zij beloven. Maar welke zijn dat, waar kunt u die vinden en vooral... waaraan herkent u ze? Tot voor kort was het vanzelfsprekend dat een schildersbedrijfhetvak uitoefende, vakbekwaam was. Met de versoepeling van de Vestigingswet in 1996, werd het een stuk moeilijker om 'het kaf van het koren te scheiden'. Daarom hebben wij met Sikkens een garantie plan zodat u terug kan vallen op de garantie bepalingen afgegeven door van den Brink schilders en het sikkens huisschilderplan op dat moment.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. De verantwoording voor veilig werken ligt tegenwoordig voor een deel bij de opdrachtgever zelf. Wij hebben daarom onze eigen klimmaterialen als ladders,trappen en steigers. Deze voldoen aan de vastgestelde veiligheidsnorm van vandaag en is klimmateriaal waarop ook u kunt vertrouwen.

 
Projecten
Contact

Schildersbedrijf
van den Brink

Torenbergerhout 2
3845 HC   Harderwijk

Berno: 06 250 38 032
Arend : 06 543 98 814

info@vandenbrinkschilders.nl
www.vandenbrinkschilders.nl 

Rabobank rek. nr. 1510.69.948
K.v.K. nr. 08058008 
BTW nr. 0766.73.984.B01